Fuckmonster

Fuckmonster

FUCKMONSTER

Ctirad leží nehnutě,
pot z něho jak řeka teče.
Myslel, že jde na kutě,
místo toho dal tři smeče.
 
Je snad robot ta ženská?!?
Snaží se být na ní milej.
Jak mašina vojenská:
"Sedni! Lehni! Pozor! Střílej!"
 
Chce to znovu, chce to hned!
Zas do akce s paní bosou.
Strhán jako starý děd,
mává na něj dáma s kosou.
 
Když se blíží, v očích děs,
je jak kůň a ona kočí.
Raději by od ní snes
bílou sůl do modrých očí.
 
"IXkrát" denně při sexu
za uši ho tahá paní.
Podprsenku z Jitexu
nemůže už vidět ani.
 
Dnes už možná poosmé
těsně za tou paní vzádu.
Řešení snad honosné,
vstup do církevního řádu.
 
Autor Koala, 27.10.2020
Přečteno 319x
Tipy 4
Poslední tipující: Rozmarýna, Emily Říhová, praetorian, Frr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pobavilo :D.

03.01.2021 15:17:27 | Rozmarýna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí