Otrok chtíče

Otrok chtíče

Anotace: ........Hmm :-).......

Tvůj smyslný pohyb
nebo snad jen náznak
stačí
A jsem otrokem chtíče

Jedno něžné slůvko
jen možná značící příslib
stačí
A jsem otrokem chtíče

Pohled do Tvých očí
ukrývajících žár touhy
stačí
A jsem otrokem chtíče

Jen letmý dotek rtů
pálících jak živý oheň
stačí
A jsem otrokem chtíče

Už jenom Tvoje přítomnost
a vědomí,že mě miluješ
způsobí
Že jsem otrokem chtíče
Autor Marvel13, 10.03.2007
Přečteno 843x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ikonka zpet svou funkcnosti ze mne dela otroka chtice

16.03.2007 23:24:00 | Seyo

Pěkné.Jsem otrokem poezie.

15.03.2007 21:13:00 | Jindra Nazarská

Tvá báseň způsobí, že jsem otrokem chtíče... Dobře napsané!

10.03.2007 12:34:00 | Gregy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí