Robocop nebo cvok

Robocop nebo cvok

Anotace: Text

ROBOCOP NEBO CVOK



Je to cvok.


Možná že


Robocop.


Top ráže.


On kvér má 


nabitý


ostrejma...



V hotelu
Romanu prznil ráno,
Nutelu
z Diany slízal, kámo.


Hermínu
navštívil vždycky řádně 
v termínu.
V Berlínu.


Za uši
vytahal při tom Zuzku,
Marfuši 

s Nasťami střídal v Rusku.


Z Kaťuši
v extázi strhal blůzku...


Na mechu
s Madlenkou tropil velkou 
neplechu.
Na stohu byl se selkou.


Emilku
přesvědčil do postýlky 
za chvilku.
V hotýlku.


Ilonku
vytáhnul v červnu z gatí.
Na sklonku 

července šel do Káti.


Silonku 
Miluně možná vrátí...


Justýnu
potěšil on na slunci,
ve stínu 
Jarmilu třikrát v Chlumci.


Žanetu
objevil v loni dubnu 

na netu.
V sametu.


Patriku
na chatě občas sklopí,
na triku 
Vendulce nechal stopy.


Ivanu
v koupelně opřel s péčí
o vanu.
V pyžamu.


Agátu
protáhnul v lese v noci,
na blátu.
Zdeničku po promoci.


Svatavu 
pozval si k sobě domů 
na kávu.
Bez hávu.


Esterku
obšťastnil v parku v trávě,
na štěrku
Moniku k svátku právě.


Hedviku
položil na setkání 
mediků.
Ze zvyku.



Copánky, patky, mikáda,
volánky, zadky, paráda!
Drdůlky, džíny, fasáda,
hrbůlky, klíny, na záda!



Král.
Je to king, je to král.
Zvládne i celý sál.
Chlapům se vždycky smál.
Může zas může dál.


Je to king, je to král.
Zvládne i celý sál.
Není to lidský...
Autor Koala, 26.11.2020
Přečteno 182x
Tipy 1
Poslední tipující: praetorian
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí