Už len lež...

Už len lež...

Zobudím sa a vedľa krásne telo.

Cítim, že vlhnem z neho.

Trošku lásky sa mi chcelo,

Do klínu sa mi vrhá vrelo.

 

Šikovný má jazýček.

Pomohol aj prstíček.

Po chvíli ho do mňa prudko strčí,

V hlave, v rukách mi z toho brnčí.

 

Cítim slasť a vzrušenie,

Ja vzdychám, kričím nadšene.

Viem, že sa blíži vrchol,

Lebo jeho pohľad slastne stuhol.

 

Zrazu vytiahol ho zo mňa rázne,

Muží sa nado mnou krásne. 

Vášnivou láskou pokrstí mi hruď, 

Cítim na perách lásky jeho chuť. 

 

No nestačí to, pokračuje, 

Pažou ma ďalej uspokojuje. 

Až kým ho nepokrstím tiež 

A nekričím: Už stačí, už len lež!

Autor Xixik, 02.12.2020
Přečteno 353x
Tipy 6
Poslední tipující: Emily Říhová, mkinka, Danger, šerý, ccigg
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a jéje tady hoří...jestli není požárník ,volám 150 ... :-)

03.12.2020 09:56:57 | Danger

No také zdolávám rád vrcholy. Jen doufám, že nemyslíš ve Vysokých Tatrách. Na to už nemám výstroj. Ale když bys mě jistila, byl bych kamzík.
Pěkně jsi live zavzdychala.

02.12.2020 15:22:43 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí