Doteky

Doteky

Krásné tělo v rukách měla

Kůže hebká, sametová

Klouže lehce pod prsty

Přesně tohle jsem dnes chtěla

Vzrušená jsem celá

Z toho, že tu sedíš Ty

 

Řasy se chvějí

Ústa otevřená

Tiše šeptají

Slova zmámená

Ruce kloužou níž a níže

A ty víš, že blíží se

K pýše tvé. co se zvedá

Kterou má ruka hledá

 

Aby přivedla tě

K vrcholům rozkoše

Je tak nádherné

Dotýkat se tě….

Autor Aramgad, 20.02.2021
Přečteno 621x
Tipy 8
Poslední tipující: Květka Š., Rozmarýna, Dreamy, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezky napsané.

22.02.2021 15:08:03 | mkinka

Lechtivé čtení...:)

20.02.2021 19:54:21 | Dreamy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí