Extáze

Extáze

Žhavé polibky na krku cítím

rty přímo spalují.

Krev bouří se v žilné síti

a srdce buší.

 

Mé chvějící se rty,

vyprahlé touhou jak Sahara,

jazýček lehce objíždí

a vláhu smyslně jim dodává.

 

Slyšíš jen vzdechy plné vzrušení

a oči moje slzy zaplní,

štěstím a slastnou extází

co milování jen provází

 

Dva milence v objetí,

když vášeň je přinutí

pohroužit tělo do těla.

 

Dávat a brát rozkoš nejvyšší

v gejzírech bouře smyslné,

uslyšíš jen výkřiky vzdálené

jenž ti prozradí,

nejen ty, i on ve své extázi

s tebou se roztříštil

a splynul…

Autor Aramgad, 22.02.2021
Přečteno 573x
Tipy 10
Poslední tipující: Ondra, Rozmarýna, Emily Říhová, mkinka, Iva Husárková, OpilyJohn
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Řekla bych, že milostné, erotické poezii sluší větší vynalézavost, neprvoplánovost -gejzíry, vzdechy, extáze... To už všichni známe. Co to říct jinak? Pak může účinkovat ještě víc.

22.02.2021 19:30:50 | cestadolesa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí