Chobot jako skríň

Chobot jako skríň

Lidé z Liter,

v rádiu

právě zpívá

Ewa Chobot,

že má boky

jako skříň.

Včera jsem

viděl z okna:

šla hlídka

smíšená

jedna policistka, 

boky jako skříň

a dva vojaci,

proti nim borec

bez roušky a bez kalhot,

koukal mu chobot, 

a ani si ho nevšimli.

Život je plný 

překvapení

malých. 

Autor Medved23, 06.03.2021
Přečteno 338x
Tipy 2
Poslední tipující: kikin87, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí