Velikonoční

Velikonoční

Anotace: tahle báseň by si zasloužila tématickou fotografii. Nějaká dobrovolnice?



PoetiK - Velikonoční 2021

Tak sundej si tu roušku,
už jsem zcela žhavá,
Vyšupej mě cukroušku,
ať jsem po celý rok zdravá.
Na posteli nebo na vzdoušku,
jsem jako dítě hravá,
Tak už – sundej si tu roušku,
jsem jako Štika dravá.


Zlato prosím odhoď masku,
přišel v roli lovce,
Pomlázkou na zadek prásknu,
po staletí podle vzorce.
Z tradice nebo pro Lásku,
rád zahraju si na kata,
nasadím přes oči pásku,
ať jsi oděná nebo nahatá.

Autor Poetik, 05.04.2021
Přečteno 275x
Tipy 1
Poslední tipující: Rozmarýna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí