Jen na chvíli

Jen na chvíli

Jen na chvíli

 

Jen na chvíli ještě poznat

Tu něhu prstů tvých

Když tělo mé žhavé

Rozpalovali víc a víc

 

Jen na chvíli ještě cítit

Hebkost vlhkých rtů tvých

Co chladili tělo mé

A chtěli mnohem víc

 

Jen na chvíli ještě ucítit

Žár penisu tvého

Když dostal se až tam

Hluboko do těla mého

 

Jen na chvíli ještě vnímat

Ten pocit touhy závratný

Když těla naše došla

Na konec cesty milostný

Autor Aramgad, 09.04.2021
Přečteno 979x
Tipy 5
Poslední tipující: Rozmarýna, Veršotepec, mkinka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí