Žár těl

Žár těl

Žár těl

 

Oči tvoje hledí na mě

Ústa tvá na mě dýchají

Srdce mi buší v hlavě divně

Co stane se za chvíli, netuší

 

Źár těla tvého sálá

Já chtěla bych sáhnout si

Vždyť i já mám to ráda

I mě vášeň tělo rozruší

 

Jazyk se kmitl mezi rty

Ano, tohle přesně jsi ty

Svádíš svým tělem, pohledem

Žádnou řeč spolu nevedem

 

Jen vášni  volnost  necháme teď

Pak těla naše vybuchnou

Orgasmem, jenž bere nám dech

Tou noční temnou tmou.

Autor Aramgad, 15.04.2021
Přečteno 439x
Tipy 10
Poslední tipující: Emily Říhová, Rozmarýna, Veršotepec, Iva Husárková, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vy ženy dokážete o sexu krásně psát ;) ST

16.04.2021 23:55:17 | Veršotepec

Děkuji, potěšilo

17.04.2021 13:03:05 | Aramgad

Jazyk se kmitl mezi zuby,
pomalu vzývám všechny svatý,
ať vyvedou mě ze záhuby,
neboť ten had je jedovatý.

15.04.2021 17:29:17 | praetorian

Vtipné, líbí. :-)

15.04.2021 18:18:01 | Aramgad

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí