Co bude dál

Co bude dál

Co bude dál

 

Ruce štíhlé, citlivé

Putují po těle plynule

Horké jsou a plné vášně

Tělo mé cítí se zvláštně

Chvěje se touhou

Pomalu vláční

Za chvilku pouhou

Plnou vášní

Zatouží dostat více

Aby jak plamen svíce

Vzplanulo a žár

Projel tělem jako dar

Jenž ruce tvé mi dají

Na nic se neptají

Jen rty tvé se usmívají

a já čekám, co bude dál……

Autor Aramgad, 04.05.2021
Přečteno 393x
Tipy 7
Poslední tipující: Emily Říhová, mkinka, Květka Š., Marten, praetorian, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí