Uspokojený náhradník

Uspokojený náhradník

V pasáži otevřených ran
omdléval jsem
a zase vstával

potřebovala jsi milovat
nereálný směr
a já ti ho udával

meleme svá těla
ve slabikáři
mileneckých frází

dávám co mám přesto vím
že jsem jen obal
co do koše se hází

není to ničí chyba
jsem realista
zatím co ty hledáš Novu

usínej se svým snem
já už svůj prožil
a zítřek?

Můžu přijít znovu
Autor Symbolic, 08.05.2021
Přečteno 311x
Tipy 11
Poslední tipující: Marten, Emily Říhová, Frr, Iva Husárková, šerý, OpilyJohn, blues, Měsíčník
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí