kamarádi

kamarádi

Včera jsem tě
měla
Pod nosem úsměvů pár
touhou se rděla..
Vášeň je dar ..
Tělo jak buk hladké záhyby
stále mladý kluk slastné pohyby..
Hlad po tobě drápky rval
Vlk za noci úpěl a sál ..
Včera jsem tě
měla ..
Autor Liduška, 22.09.2021
Přečteno 394x
Tipy 6
Poslední tipující: Rozmarýna, Eru Alonnar, Marten, Iva Husárková, Jan Kacíř, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí