Zapři v sobě člověka

Zapři v sobě člověka

Potvora chtivá
Hladí vlastní tělo ..
Drápky slastně škrábe,
co Tebe by mělo .
 
Touhou hroty prsou
mačká ,až se rdí ..
Prst ten v lůnu smáčí
Tebe zde prosí .
 
Dej , co roky není ..
Zapři v sobě člověka
Buď tím , co Tebe mění 
chtivá bude Tvá ..
Autor Liduška, 23.10.2021
Přečteno 354x
Tipy 8
Poslední tipující: Eru Alonnar, Iva Husárková, V.N.Losinský, Frr, mkinka, Psavec, paradoxy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí