Emancipovaná žena

Emancipovaná žena

Bzučí, brní, trasie sa.
Och, ak toto vidia nebesá
Zavrú predo mnou brány svoje,
Poštvú na mňa osie roje.

Ale to je ešte budúcnosť ďaleká.
Teraz nech zo mňa radšej vyteká
Vzrušenie a kúsok lásky,
Účel splní a nezanechá vrásky.

Len tak a bez záväzku,
No aj tak sme v úzkom zväzku.
Vždy radosť mi dodá keď premôže ma túžba,
Stačí mi On, nepotrebujem muža.

Autor Xixik, 30.10.2021
Přečteno 277x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, Iva Husárková, Sstano
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí