vaše laskavá slova

vaše laskavá slova

Děkuji za vaši zprávu,

bylo mi potěšením

znovu si přečíst

vaše laskavá slova.

Jsem rád,

že jste tak milý člověk

a že jste

ve věcech pozitivní.

Nejsem ani dokonalý,

ale život není o ceně,

je to o tom,

že se navzájem přijímáme tak,

jak jsme.

Rád se s vámi podělím

o své myšlenky

a jsem rád,

že myslíme podobně.

Miluji možnost

pomoci někomu jinému,

snažím se být laskavý

a naplňuje mě štěstím,

když mohu udělat

něco dobrého.

Věřím, že tu zůstaneme dlouho

a můžu ti přinést

radost do tvého života.

Miluji mořské plody

a také lehké jídlo.

Umím velmi dobře vařit,

protože jsem sociální demokrat. 

Autor Medved23, 05.01.2022
Přečteno 345x
Tipy 7
Poslední tipující: Iva Husárková, kudlankaW, Psavec, Vědma, Koala, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobrá pointa.

05.01.2022 16:56:07 | Koala

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí