Večerní povyražení

Večerní povyražení

Rudé rty, a oči září,
pot ji stéká po šíji
hluboký dech, dotek tváří,
ledové prsty hladí ji.

Vzdychá tiše slastné steny,
místností se šířily.
Vůně lásky, zvuky touhy,
ložnicí jen vířily.

Pokoj lásky šeptá tiše,
tak mu kdysi říkali,
vášeň, touha, to je klišé,

všichni se jen usmívali.

Co je to láska, co je víc?
Víc než touha, vášeň nestačíc.

Jdou si ruku v ruce, pomalučku spolu
pojďme si to užít, až do úmoru. 

Autor Teschen, 19.01.2022
Přečteno 387x
Tipy 7
Poslední tipující: Iva Husárková, Psavec, Protos1182, mkinka, paradoxy
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vždy do úmoru je to nejlepší .)

24.01.2022 12:35:47 | Constantine

...láska přeci není úmor... to se pak nedivím, že i oči jsou rudé;)

19.01.2022 09:01:12 | Sonador

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí