Houpačka je plná ...

Houpačka je plná ...

Anotace: pouhých představ i erotických snů.

*

***

Tisíckrát ?

A další (a další krásnou) jednu noc!

Chci jen (Tobě má lásko) volat o pomoc ?

Proč se mi (má milá) stýská ?

Když přidáš (ohně) na želízka !

A tak hrozně (moc) mi chybíš.

***

A ráno se (poté) divíš !

Že vše cítím ... doopravdy !

Nebo (snad ani) ne ?

Nemohu přeci (stále) jen čekat !

Nemohu představy (nad ránem) nechat ?

Jen vytrysknout (kamsi) do peřin !

A možná (chvilku) uvěřím !

Že jsi anděl ... strážný !

A se mnou je (vlastně) všechno vážný !

Když jen (svým břitkým) jazykem ?

 Mě dráždit chceš a umíš ?

***

Když ... (však víš) ... jak studí !

Ledová sprcha (co nás oba potom) čeká !

Ale já se stejně těším.

Na Tvé pouhé pohlazení.

Právě teď.

Teď nad ránem.

HOUPY  HOU

***

*

PS:

Budík zvoní.

Přicházíš.

Domů.

Až.

Teď.

***

*

Autor Fialový metal, 17.02.2022
Přečteno 301x
Tipy 13
Poslední tipující: Emily Říhová, janewe, Fil, Nona, Psavec, Kan, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí