Chci

Chci

Anotace: 20. 3. 2022 chtíč nečeká, chce všechno hned

chci aby ses díval
chci abys o mě snil
chci abys mě míval
a vlastně neměl nic

chci aby jsi slintal
a říkal, jak jsem sexy
chci abys mě spoutal
a propleskal mi cecky

chci se zlomit v křeči
chci ti všechno dát
chci ležet v tvé kleci
a kdykoliv řekneš sát

chci tě cítit všude
a vědět, že mě chceš
nevím, co z nás bude
ale chci to všechno hned
Autor barking bitch, 25.03.2022
Přečteno 423x
Tipy 4
Poslední tipující: Rozmarýna, Lioness, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Výstižná, poslední sloka oslovila nejvíce.

10.04.2022 20:14:28 | Rozmarýna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí