Holčička

Holčička

Anotace: Je a přece tam není sex...

Kapky krve zkropily šat
nyní je pozdě bolestí lkát
už stalo se a nejde to vrátit
tak se, holčičko, přestaň trápit

Už nebude bolest jen slast
pojď, budeme pro sebe minuty krást
byla jsi veselá, holčičko moje
nyní slzy smáčejí tváře Tvoje

Proč pláčeš, vždyť chtělas být žena
když stalo se, přišla sis sama
holčičko, odejdi, chci zůstat sám
bylo to krásné, ale pro mně jen flám

Ta slova splynula z jeho rtů
rozpadla se Tvá pavučina snů
holčičko, zapomeň a usměj se na svět
ptala ses mě, dám ti tu odpověď

Holčičko, jsi má i s Tvými hříchy
chci, aby tvé oči zářily smíchy
holčičko moje, už mu tě nedám
nyní svět patří jen nám

Chytím Tě za ruku, když budeš se bát
já nikdy nebudu Ti lhát
budem se milovat; ty a já
láska je krásná, ale křehká jak kra

Pojďme ji zamknout do svých srdcí
čeká nás spousta dnů i nocí
spolu budem se smát i plakat
tak pojď, holčičko, už začíná svítat
Autor Santinan Black, 19.03.2007
Přečteno 1176x
Tipy 7
Poslední tipující: Ishtar, Nespavec, Jiřina, Týna, Mišpule
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

některý verše mi tam nesěděj, ale těch je pomálu... je to úžasný, galakticý a prostě skvělý! napsaný opravdu zvláštnim způsobem a strašně se mi to líbí...

11.10.2007 18:53:00 | Mišpule

krásné dílko...bud zazité nebo obdivuhodne napsane...

29.08.2007 16:24:00 | Stavitel mostu přes Rubikon

O lásce se mnoho píše,
skutečná, ta vejde tiše,
chraň ji, jak vzácného ptáčka,
ať se nikdy nepomačká...

10.07.2007 20:59:00 | zzlatý

doufám jen, že to není skutečné...

02.05.2007 09:14:00 | Inies

skvělý dílko

13.04.2007 22:53:00 | Guardian angel

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí