Zahrada přání

Zahrada přání

Zahrada přání
počítám na těch stromech šišky
ty nejsi k mání
společnost dělají mi támhle vzadu myšky

lehni si ke mně na jehličí
každá má buňka zachvěje se, křičí
radši se ani neotáčej
nevydržím - pak moje tělo zmáčej

lásko, to není rozkaz
to moje hluboká je touha
ke kmeni stromu za ruce mě přivaž
můžeš mě láskou mučit
ale nezkoušej se rouhat

vyfoť mě, jak tam stojím
zeptej se, jestli se tě bojím
dotkni se zlehka, pomalu
pak přidej, zkus mě slastí mučit
spolu se máme ještě mnoho učit
než zpátky klesnem na trávu!

9/2020

Autor Anna Kristýna Černá, 04.04.2022
Přečteno 401x
Tipy 9
Poslední tipující: Rozmarýna, Psavec, Frr, Fialový metal, mkinka, Fil
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná, povedla se .)

04.04.2022 11:29:07 | Constantine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí