V kuchyni

V kuchyni

Stiskni je svými prsty

Stiskni je svými rty

gel na vášně mi prskni

a řekni, co chceš ty

 

jsem tu a polonahá

Země je připravená, vlahá

čekám tvé pokyny

naivní je má snaha…

 

ani ses nepodíval

mých citů intenzivní příval

zadusím ve skříni

- sejdem se u sporáku, v kuchyni

Autor Anna Kristýna Černá, 28.04.2022
Přečteno 250x
Tipy 10
Poslední tipující: mkinka, Emily Říhová, Fialový metal, Psavec, blues, R.C.Šumbera
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí