Podej mi malíček

Podej mi malíček

Podej mi malíček

Polož ho na bradavku

Chvěje se uzlíček

Smělých požadavků

 

Pak celou svou ruku

Polož na podbřišek

Neboj se miláčku

Žádný kožíšek

 

Co jsem to vyvedla

Co to vykládám

Z hlubiny toužení

Obraz si skládám

 

Skládám si vzpomínky

Skládám si snění

Pohádku o někom

Kdo stále není

 

Autor Anna Kristýna Černá, 09.05.2022
Přečteno 263x
Tipy 8
Poslední tipující: Izidor Tani, Poetik, Iva Husárková, Psavec, Fialový metal
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkná .)

09.05.2022 19:03:54 | Constantine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí