Spása

Spása

Když srdce mi buší

že ty do mě proudíš

silou nezměrnou

a že tvoje láska

žár vášeň a krása

srdce mi rvou

 

Ty jsi moje spása

ten kdo ve mě drásá

všechny pocity

a lepší než nemít

je celou noc probdít

vím, že já si ty

 

tak drž mě a nepusť

fantazii popusť

a ke mně se skloň

na ústa mě polib

a v peřinách my slib…

pak mé tělo zroň

 

10/2020

Autor Anna Kristýna Černá, 06.06.2022
Přečteno 278x
Tipy 9
Poslední tipující: CULIKATÁ, Protos1182, blues, Psavec, Fialový metal, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí