*-*Tak pojď...honem

*-*Tak pojď...honem

Anotace: ~~~~~~:-)~~~~~~~

-----------------
~~~~~~~~~~~
Tak pojď...honem
dávno mám rozestláno,
povídal mi ten můj kluk
byl můj první
tak dál už ani muk
/raději/
zahřeje mě svým tělem
tak je to v sexu dáno,
byla jsem jako ze dřeva
on mě však stále
jenom na tváře líbal
a pak pošeptal.
Ty jsi to zkusit nechtěla?
Poprvní,vždyť já vím
trochu se i já holka stydím.

Tak znovu mé zlato
jdeme na to.
A potom...

Už ani nevím to je let
až s tím pravým
to sice nebylo poprvní
/nevadí/
ale o tom nechci vyprávět.


~~~~~~~~~~~

Autor Květka Š., 21.06.2022
Přečteno 372x
Tipy 12
Poslední tipující: šerý, J's .., Špáďa, Marten, Kan, Fialový metal, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná, první naivita. Romantické čistoty, navždy zkryta*

22.06.2022 01:31:12 | šerý

Poprvé vždy do prvé.
Snad s láskou, byť od krve.

22.06.2022 00:22:28 | Špáďa

Nádherná.
HOUPY HOU.
ST

21.06.2022 16:26:57 | Fialový metal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí