Chybění

Chybění

Chybí mi vášeň dvou těl..
Chtíč ,co pálí do běla

Jsem jak anděl , však padlý..
Holka co hezký věci nedělá..

Chybí mi chuť těl..
Oblíznout ocas tvora podemnou..
Žalud se leskne plný šťávy .
Ta chuť ho pusou obejmout

Chybí mi chtivost má..
Co drápkům v těle tvora zaúpí.

Slastnou bolestí posedlá..
Kdo sténá..jsem to já.. či ty?


Chybí
Jak v pekle chybí svatí..

Bez křídel padni k zemi ke mě

V náručí chtivé
Dech se ztratí
Hluboko v duši
dotkni se mě
Autor Liduška, 26.09.2022
Přečteno 391x
Tipy 12
Poslední tipující: Rbb, Fialový metal, Lexi, Bufik, paradoxy, mkinka, Psavec, Protos1182
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak to je doST* vymluvné :0)

26.09.2022 23:06:42 | Protos1182

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí