Nezávazně a grátis - proč ne

Nezávazně a grátis - proč ne

Anotace:

Není žádný moula ani hlupec

Sám Schopenhauer taktně připouští

ženou nás pudy - zvířecí "šukec"

Ni hlas volajícího na poušti

 

Je boomer však zírá po Tinderu

doporučují mu také Badoo

když strádá - pak nejde o nevěru

Proč její dotyky sezná vzadu?

 

(Kým cloumá chtíč - ten pomíjí zradu)

Autor kudlankaW, 17.11.2022
Přečteno 203x
Tipy 17
Poslední tipující: Krahujec, Amonasr, Sonador, Marten, Lighter, šerý, mkinka, Psavec, Iva Husárková, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí