KÁMASÚTRA

KÁMASÚTRA

Byli jsme tehdy spolu

a dělali to nahoru a dolů,

chtíč byl silnější než dříve,

pak nastala ta vzácná chvíle,

orgasmus se dostavil

a mnoho rozkoše připravil.

 

Kámasútra je naše oblíbená kniha,

chci ležet u tvého klína,

a hladit tě všude,

nová poloha z toho bude.

 

Na koníčka a ze zadu,

69 nápadů,

jak spojit naše těla,

která by to tolik chtěla.

 

Misionář není žádný vizionář,

ale naše klasika,

takže žádná panika.

 

Tak hoď prosím nohy do praku

a neboj se mých ataků,

které přicházejí každou chvíli,

chce to jen cvik a píli.

Autor Vladislav, 23.11.2022
Přečteno 247x
Tipy 4
Poslední tipující: Lonely.girl, M.A.Rek, Iva Husárková, Marten
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...rozkošné téma...;-)jak z galantní poezie...

23.11.2022 13:40:31 | Marten

Děkuji :-) Ale i to, patří k životu.

23.11.2022 13:45:51 | Vladislav

...taky chválím tvý vkusný zpracování...

23.11.2022 13:47:11 | Marten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí