Masturbace bez legrace

Masturbace bez legrace

Nestyď se za to,

ty moje zlato,

že dobře si děláš

a blažený pocit přitom máš.

 

Každý z nás bez rozdílu

a je jedno z kterého  oddílu,

to někdy dělává

a různé sny si v hlavě přehrává.

 

Muži to mají mnohem jednodušší,

je to jak pumpa na ovzduší,

ženy se musí více snažit

a někdy i částečně obnažit.

 

Na harfičku si něžně zabrnkat,

pak jen zavzdychat a ještě chvíli si s ní hrát,

občas i nějakou hračku si do postele brát.

 

Vibrátor a venušiny kuličky,

má každá žena na dně své poličky,

někdy i bičík a pouta,

začne hra na mrzouta.

Autor Vladislav, 24.11.2022
Přečteno 279x
Tipy 4
Poslední tipující: Lonely.girl, M.A.Rek, Marten, kozorožka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mnozí častěji brnkají na nervy.

28.11.2022 17:00:51 | M.A.Rek

Říká se tomu "uvolnění." A zakázané uvolnění, existuje jen v hokeji.

24.11.2022 12:34:39 | šerý

Každému, co mu vyhovuje,
někomu stačí fantazie.

24.11.2022 08:49:58 | kozorožka

Přesně tak, je tam i trochu nadsázka :-)

24.11.2022 08:54:52 | Vladislav

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí