Stříbrný měsíc

Stříbrný měsíc

Měsíc postříbřil tvou tvář
Líbá tě na spánky
Na čelo, na víčka, na ústa zas
Řasy se chvějí
Ústa se smějí
Možná to lechtá,
možná krásný snový čas

Chci se tě dotýkat
lehce jak vánku hlas
Chci políbit ústa tvá
a tiše zašeptat
Chci milovat tě zas
Jazykem ochutnat kůži tvou
Na krku rty obtisknou
Ňadra tvá pohladit rukou
a z bradavek žár tvůj pít

A zatím co ty spíš
a měsíc tě laská a hladí
Já spřádám sen,
co všechno budu chtít
až polibkem tě probudím….

 

Autor Aramgad, 09.01.2023
Přečteno 240x
Tipy 17
Poslední tipující: Fialový metal, Stanislav32, Bufik, Psavec, Lexi, Friday, mkinka, danaska, kozorožka, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásná balada .)

09.01.2023 22:52:39 | Constantine

Souhlasím s komentíkem kozorožky. Tvé verše mě moc oslovily. A už ťukám na ST.
Z Prahy zdraví Daniela

09.01.2023 19:36:10 | danaska

Něžně svůdné, mile erotické, ba přímo vzrušující :-)

09.01.2023 19:05:47 | kozorožka

díky, jsem ráda, že se líbilo, hezký večer

09.01.2023 19:19:33 | Aramgad

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí