Koktejl hříšníků

Koktejl hříšníků

Anotace: ..

Silueta Tvá k hříchu svádí..
slunce se kryje za úpatí hor.
šat se všude kolem válí.
Ozývá se stén,hlasitý jak sbor..

kočka se za oknem plíží.
den se neopovažuje přijít..
náš společný vrchol se blíží..
obe těla se snaží v jedno splít.

na zdi stíny aut co projíždějí kolem
pot se s vášní mísí v divokost,
sem jak horník co vrtá se Tvým dolem..
okusil sem Tvých rtů násládlost.!

i dnes přemohla nás únava..
nechala nás v objetí až do rána..
Autor Roger, 24.03.2007
Přečteno 596x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí