Už nečekám

Už nečekám

Okvětní pátky růžové, něžně se chvějí
Chtěl bych k nim přivonět.
Kapičky rosy na nich se perlí
Setřít je prstem, chtěl bych hned,

Chtěl bych si sáhnout na tu krásu
Poupátko navždy nerozvité
Chtěl bych se pokochat
Nejen pohledem, citem
Jako každý jiný chlap

Pod prsty krásně, hladce klouzající se
Rozvineš sebe do krásy
A plátky růžové zachvějí se
Pak prsty troufnu více si

Hladí a dále laskají
Poupátko plné ženskosti
A tvá ústa mé jméno volají
Ach lásko, podléhám tvé vlhkosti
A už nečekám…

Autor Aramgad, 09.02.2023
Přečteno 339x
Tipy 15
Poslední tipující: Ondra, Stanislav32, Koala, Sonador, Psavec, Fialový metal, Marry31, Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná něžnůstka.

11.02.2023 19:04:02 | Koala

Nečekej na Lunu, když Slunce září.
Den je krásný v jinotajích.
Den je určen k malování.
Všech krás i těch hluboko v nás.
***
Ať se Ti daří Amargad.

09.02.2023 16:16:34 | Fialový metal

Děkuji. I za básničku :o)

09.02.2023 16:34:11 | Aramgad

Pěkné.

09.02.2023 12:55:51 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí