Vyplněný sen

Vyplněný sen

Po krásném milování,

usínám v postýlce své

v hlavě se mi honí

nyní sny kouzelné.

 

Tvé oči v nich na mě hledí

Modré a plné zářivých hvězd

Rty něžně krk můj plení

A šeptají, vezmu si tě hned

Ruce tvé žhavé hladí mě po těle

Jak krásně hravé to teď je

Cítím je všude a všude jsou

Levá i pravá, obě najednou

Cítím, jak celá vlhnu touhou

Jak nohy samy od sebe jdou

A čekám, kdy, kdy ucítím

Jak vstupuješ do mne s ním…

 

V tom však se probudím

K tvému tělu se přitulím

a věřím, že i ty budeš chtít

ten můj sen ráno vyplnit.

Autor Aramgad, 17.03.2023
Přečteno 352x
Tipy 10
Poslední tipující: Koala, Rbb, Stanislav32, Psavec, šerý, mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak doufám, že to dopadlo... :)

30.09.2023 13:50:10 | Koala

však taky kdyby ne, těžko by se o tom psalo, milování, nejen sex je přece tak nádherné

01.10.2023 12:36:12 | Aramgad

Jen sněme dál takové hvězdné sny, mé hvězdné dítě, jen pěkně spi ;)

18.03.2023 18:44:24 | Constantine

Krásné, když vyjmečně u žen nehovoří jen ústa, ale nechají hovořit tělo*

17.03.2023 21:59:47 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí