Polibek od moře

Polibek od moře

Anotace: Propojení energizující přírody a ženy.

Vlahý mořský vánek,
políbil můj slaný spánek.
Modři podmaněná
jsem jen tvá.

Propadám se do mokrého písku,
nedokážu čelit jeho stisku.
Příliv až po stehna sahá,
zažívám teď pocit blaha.

V rytmu bouře, hromy, blesky,
cítím se až nadnebesky.
Energie mé tělo plní,
následuje další chvění.

Zahalená v mořské pěně,
a s každou další vlnou
mi prsty vlhnou.
Cítím, jak jsi ve mně.
Autor Random_stranger, 16.04.2023
Přečteno 246x
Tipy 13
Poslední tipující: V.N.Losinský, Emily Říhová, šerý, Frr, Fialový metal, Stanislav32, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hm, proč ne, ve vlnách moří se dá dělat věcí .)

16.04.2023 18:43:49 | Constantine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí