Vnímat a cítit jeho

Vnímat a cítit jeho

Chtěla bych hladit tělo jeho

Chtěla bych cítit jemnost

Chtěla bych cítit pevnost jeho

Chtěla bych vnímat hebkost

 

Vnímat rty co laskají

Vnímat jazyk co vzrušuje

Vnímat touhu všedních dní

Vnímat muže co miluje

 

Cítit jeho penis pevný

Cítit jeho těla žár

Cítit jeho jazyk jemný

Cítit to, že mě chce dál…

Autor Aramgad, 12.05.2023
Přečteno 179x
Tipy 5
Poslední tipující: Koala, Malá mořská víla, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vždyť toho zase nechceš tolik...
Zajímavý dílo.

30.09.2023 13:47:41 | Koala

A to von tě chce dál...a nélip, abys mu uvařila, vyprala a uklidila ...;)

12.05.2023 22:45:05 | Malá mořská víla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí