Poprvé

Poprvé

2023

Pár cárů krajky, pohledy mezi polibky, 

ruce bloudí dunami, chtivě křivek se chytají 

prostor i svět v rytmu tančí, těla v slasti se svíjí.

Hledí mi do očí, zatímco jeho jméno šeptám;

ztrácím se ve svém těle jako on v tom mém,

k nitru lačně se dobývá, až má rozkoš se v zádech prohýbá. 

Vše je nové, zapomenuté, znovu objevené, jiné...

a oba víme, že nás čeká víc. 

 

Autor Dáma z kavárny, 14.05.2023
Přečteno 209x
Tipy 7
Poslední tipující: Marťas9, Ondra, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí