Zbytky mého studu

Zbytky mého studu

Anotace: další dnešní óda na radost

bradavky ztuhlé do poslední tkáně
čekajíc vymrzlé při nástupu
ledovým krápníkem třeš se mi o ně
zmítaje v křeči při každém zásunu

rozpouštíš mrazem zbytky mého studu
v nezmapovaných místech bez kompasu
pátráš po kousíčcích bázně a hany
co činí z čistých pan zkušené dámy
Autor Angua, 27.03.2007
Přečteno 548x
Tipy 2
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí