Bílé plátno

Bílé plátno

bělostná záda,

plátno touhou 

ještě nepopsané

jen pro tebe

právo stanné

 

zbarvi mou kůži

modře a rudě

dokud jediné 

bílé místo nezbude

 

dokud mi nezmizí 

úsměv z tváře

dokud se vzdechy

nepromění v nářek

Autor Klára Němcová, 30.05.2023
Přečteno 162x
Tipy 11
Poslední tipující: Vivaldi je nejlepší, Rozmarýna, Jan Kacíř, Stanislav32, CULIKATÁ, Frr, Marťas9, Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí