ČERSTVÍ VZDOUŠEK

ČERSTVÍ VZDOUŠEK

Anotace: Neodepřu si

Po dešti je krásný vzdoušek
Dám si cíga jenom doušek
Pořádně si zakrchlám
Co ze života jenom mám
Bez sexu já nepreziju
Panáka dám ať si žiju
Ptáci litaj v oblacích
Proč se ke mě obracíš
Zády
Ach Tvé vnady
Když já Tě tak miluji
Celé cígo vyhulim
Autor BArBArKO, 06.06.2023
Přečteno 153x
Tipy 4
Poslední tipující: Marťas9, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí