U sklenky

U sklenky

Na stole leží láhev vína
jsi po ní krásnější a jiná
směješ se a padáš k zemi
i já jsem rozjařený
a tak tě beru do náruče
s recitací od Bezruče
a pak tě svléknu do naha
byla to celkem odvaha
hraji si teď s tvými ňadry
ty sundaváš mi moje hadry
a já pak ve tvém objetí
počítám tiše do pěti
abych neukončil dříve
ty krásné něžné chvíle
uvolněním svých pudů
na tvou úrodnou půdu.

Autor Ďábel sám, 14.07.2023
Přečteno 139x
Tipy 9
Poslední tipující: Koala, marketkova, Marťas9, Psavec, šerý, Žluťák
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vtipná hlavně poslední část o brzké ejakulaci... :)

20.07.2023 16:27:26 | Koala

Zklamání příjde vzápětí
- po uplynutí těch pěti,
pochopí až řekneš ji sbohem,
že neměla lehnout si s Ďáblem:)
Pěkná.

14.07.2023 12:28:38 | Žluťák

:)

14.07.2023 12:55:27 | Ďábel sám

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí