Na malíčku

Na malíčku

Anotace: nemůžu si pomoct,vlezlo na mě jaro a má mysl maturantky je zatížena sexem...

s otiskem lásky na malíčku
tvá milá jede na koníčku
***************************
a s výrazem absolutní pokory
***************************
a pocitem nesmírného štěstí
***************************
v paprsky vklíní výkřiky
té živočišné touhy

Zanechals stopy na prsou
kolébajících se v rytmu
špinavé modřinky na stehnech
vzpomínky na tebe ponesou
Autor Angua, 28.03.2007
Přečteno 515x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Milé:o)

30.03.2007 22:52:00 | STIMPRE

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí