Snový milenec

Snový milenec

Anotace: ...

Snový milenec do snů mi tajně vchází,

ze sna mne polibkem probouzí 

 

  Jedním polibkem ve mně oheň vzplane,

však už snadno neuhasne

Pod jeho doteky jako led taji,

celé moje tělo rozpaluje

 

   Rukou po mém těle bloudí,

mapu si na něm vytváří

Jedna ruka ňadra něžně masíruje,

až bradavky mi ztvrdnou

Druhá ruka přes bříško níž a níž sjíždí,

až tam dolů, do mé mokré jeskyňky  

 

Jeho mocný pyj stoupne,

  po mém jemném pohlazení rukou jako kámen ztvrdne

Pak ho do mé vlahé studánky zasune,

až to pěkně mlaskne  

 

Tichou nocí se  vzdechy ozývají,

tělo na tělo se lepí

Jsme udýchaní a zpocení,

protože jsme dospěli ke společnému vrcholu 

Autor Misha, 03.08.2023
Přečteno 195x
Tipy 6
Poslední tipující: Fialový metal, Žluťák, Psavec
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

posílám úsměv, jsem ráda, že se líbila, snad jsem svou básní něco nezavinila:-)

04.08.2023 05:43:22 | Misha

Míšo...
Co jsem to chtěl...

Jo...

Jo, už vím!

Míšo...

Jo... už vim...

Pékná!:)

03.08.2023 23:12:55 | Žluťák

Žluťáku...

Já vím, co jsi možná chtěl...


Ty víš...


Oba víme...

Děkuji za pochvalu...

04.08.2023 06:04:21 | Misha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí