Sex po telefonu

Sex po telefonu

Anotace: 909 .. .. ..

Inzerátek hezky barevný,
lepá děva zrak provokuje.
Tělo a vnady dokonalé má,
pohledem zážitky naslibuje.

Jak je sama a touhy plná
velkým písmem vykřikuje.
Slast v životě největší,
jen ona chlapům zaručuje.

Krásou dostatečně uchvácen
nad řádky nikdo nehloubá.
Číslo tučně napsané vytočí
a zavolá na ně jenom trouba.

Za výdělek jeho hodinový
dvě minuty holka proheká.
Někdo štěstí nemá takové
na spojení se tady načeká.

Halóó, halóó, stále volá
do ouška hudba mu hraje.
Chudák nemá totiž tušení,
že do nažhavení tu zraje.

Čas potom bez dozoru plyne
nezavěšujte, jste v pořadí.
Na kreditu korunky hynou,
stovka k stovce se zařadí.

Kdo nesmělý a nerad mluví,
SMSskou ,,dívku" potěší.
Stejným stylem nachytán,
kam s penězi sobě vyřeší.

Chtivý lásky, touhou spálen,
že okrádán je neprotestuje.
Až kapitál nový jednou sežene
stejným stylem ho ,,investuje"...
Autor Modrý Adept, 29.03.2005
Přečteno 1628x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí