Milování I.

Milování I.

Anotace: ...

Tvůj pohled na dálku mě hladí,

Tvé oči Tě najednou prozradí

Ve Tvých očích se vášeň odráží,

vše, co si přeješ, Ti ukáži

 

Na posteli ležím nahatá,

jsem jako struna napnutá

Tvé rty na mých splynou,

mé tělo vzplane touhou

 

Jsem jako oheň rozpálená,

ty víš, co to znamená

Tělo na tělo se lepí,

až se přitom zpotí

 

Má jeskyňka je krasně vlhká,

na pořádný zásun připravená

Dovnitř a ven Tvůj penis jezdí,

má studánka pěkně přiráží

 

V rytmu se má ňadra houpou,

mačkáš je něžně svou rukou

Do noci se tiché vzdechy ozvou,

jen na chvíli pouhou

 

Ke společnému vrcholu se blíží,

vzhůru k výšinám společně teď vyletí

Autor Misha, 14.08.2023
Přečteno 177x
Tipy 10
Poslední tipující: Psavec, Fialový metal, Anfádis, Žluťák, Dejvis, IronDodo
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Troška erotického vzrušení ani po ránu neuškodí (pokud člověk zrovna necestuje do práce:))
Jinak moc pěkná, Míšo!:)

14.08.2023 07:36:07 | Žluťák

říká se, že po ranujeto nejlepší, tak nevím:-)

14.08.2023 17:16:17 | Misha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí