Horký letní den

Horký letní den

Anotace: ...

Mraky po obloze plují,

svůj směr mají

Horké letní slunce do kůže pálí,

oslepuje nás svou září

 

Vítr tiše fouká,

po tváři nás jemně hladí

V horkém letním dni osvěží,

naše rozpálená těla zchladí

 

Obloha se náhle zatáhla,

v dáli se ozve hřmění,

blesk a hrom udeří,

první dešťové kapky padají

 

Déšť naše těla smáčí,

naše rty se líbají,

Polibky po roztoužených tělech putují,

ty víš, kam směřují

 

Roztoužená těla jasnou řečí hovoří,

dobře ví, po čem touží

Tvá chlouba opět stojí,

do mokré lasturky zamíří

 

Oba víme, jak to skončí,

příště další pokračování

Autor Misha, 15.08.2023
Přečteno 178x
Tipy 7
Poslední tipující: Psavec, Žluťák, IronDodo, MatyhoZmaty, Anfádis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí