Milování II.

Milování II.

Anotace: ...

V milování se svět zastaví,

dvě duše se v nekonečný klid spojí

Doteky plné něhy a vášně,

okamžiky bez hranic a času prožíváme

 

Milování je jako tanec vášně,

kde těla se v dokonalé harmonii spojují

Vzrušení a slast se v jedno snoubí,

my se ve vlnách blaha a extáze ztrácíme

 

V dotecích se jazyk těla objevuje,

který příběh naší lásky vypráví

Každý polibek je sladkým symbolem spojení,

v rytmu vášně a touhy naše srdce bijí

 

Milování je jako poezie vášně a smyslnosti,

kde slova na vyjádření našich pocitů nestači

Do oceánu vzrušení a slasti jsme ponořeni,

naše duše se v nebeské extázi vznáší

 

Milování je dárek, který se dává a přijímá,

je to projev lásky a oddanosti k sobě navzájem

Vzrušení, blaho a láska se prolínají,

my se na každý další společný okamžik těšíme

 

Milování je posvátný akt dvou bytostí,

je to dar který nám byl dán k prožití

V něm radost, sílu a naplnění nacházíme,

naše láska se prohlubuje a rozkvétá v něm

 

Milování je symbolem naší jednoty,

je to nekonečný tanec našich srdcí

S láskou a oddaností ho prožíváme,

naše spojení je víc než milování 

Autor Misha, 24.08.2023
Přečteno 289x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, IronDodo, Žluťák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí