Milostný tanec

Milostný tanec

Anotace: ...

Na posteli nahá ležím,

mé tělo po Tvých dotecích prahne

Vzduch se napíná, v srdci plamen vzplanul,

tak blízko k Tobě být tolik toužím

 

Tvůj dech mi tváře zahřívá,

Tvoje ruce mé tělo něžně hladí

Vlna rozkoše mě ovládá,

vášeň se ve mně jako oheň rozhořela

 

V bouří vášně se pocity proměňují,

spojená těla těžko od sebe se oddělí

Všechny inhibice dolů padly,

jsme jedno, v tomto vzrušujícím společenství

 

Náš tanec v rytmu slasti se točí,

Tvůj polibek mě k nebi láká

Ohnivé jiskry všude kolem nás létají,

naše vášeň je jako plamen, který nikdy nevyhasne 

 

Tělo a duše se v jedno spojují,

vzájemně se doplňují

Tvoje doteky jsou lék na mé rány,

ve kterém žádné bolesti nejsou

 

Na posteli nahá ležím,

mé tělo po Tvých dotecích prahne

V tomto okamžiku jsme jedno,

ať náš milostný tanec věčně trvá 

Autor Misha, 06.09.2023
Přečteno 123x
Tipy 8
Poslední tipující: sarka, Psavec, cappuccinogirl, IronDodo, Žluťák, Fialový metal
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí