Polibky

Polibky

Anotace: ...

Tvá ústa jsou jako sladký nektar,

jejich polibky mě ohromují a lákají

Mé tělo jako rozkvetlou zahradu posévají,

k extázi bez hranic a zábran se ponořuji

 

Všechny mé smysly se Tvými polibky probouzí,

jejich dotek mě do jiného světa přenáší

Vlny rozkoše a vášně se rozplývají,

bez ohledu na čas a místo se unášet nechávám

 

Tvá sladkost mě jako nejlepší víno omamuje,

Tvé polibky jsou jako magický elixír

Veškeré inhibice a pochybnosti ve mně rozpouštíš,

bez ohledu na riziko se Tobě odevzdávám

 

Tvými ústy se mého srdce dotýkáš,

jako nejjemnější píseň na sluchu mě hladíš

S vášní a touhou nekonečnou mě líbáš,

na každý Tvůj polibek se těším

 

Tvá láska je jako ohnivý tanec na mém jazyku,

Tvé polibky jsou jako déšť na žízeň mé duše

Posévají, probouzejí a rozpalují mě,

v nich se topím, ve Tvém objetí žiju

Autor Misha, 09.09.2023
Přečteno 194x
Tipy 11
Poslední tipující: CULIKATÁ, sarka, IronDodo, Fialový metal, Psavec, cappuccinogirl, Žluťák, mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Žhavá básnička:-). Prostě jsi milována.

11.09.2023 15:50:01 | CULIKATÁ

děkuji za milý komentář, Culikatá, jsem milována...

11.09.2023 20:02:37 | Misha

Miško tohle vypadá, jako by u tebe bylo vše zalitý sluníčkem... jestli tě takhle miluje... pak tě MILUJE!!!

09.09.2023 20:42:23 | cappuccinogirl

kapučínko zlatá, někdy to mezi námi skřípe, a bylo i jedno těžké období, ale vše jsem překonaly a zvládly jsme to, své city ve svém srdci skrývá, ale takhle přesně mě MILUJE!!!

09.09.2023 21:17:18 | Misha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí