Po desáté večer

Po desáté večer

Na židli sedíš
Bradu podpíraš
Dopředu hledíš
V ruce touhu máš

Pryč s tou halenou
Knoflík po knoflíku
Zůstává na ramenou
Kalhoty u pupíku

Ňadra holá
Ruce svlékají
Kalhoty zpola
K nohám padají

Poslední zakrytí
Zůstává na těle
Tvůj pohled zachytí
Když klekám si před tebe.
Autor Kaňka, 12.09.2023
Přečteno 160x
Tipy 20
Poslední tipující: Jan Urban, sarka, martinaV, mravenec, Vědma, Anfádis, Psavec, RadekČ, Ondra, Žluťák, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velice lidské a dobře se to čte. Dílo dokáže vytvořit nádherné obrazy.

19.09.2023 23:15:12 | Jan Urban

Děkuji :)

20.09.2023 09:16:56 | Kaňka

...velmi, velmi erotické. Opravdu. Děkuji, JT

12.09.2023 23:33:39 | mravenec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí