Erotikon II

Erotikon II

Anotace: ...když vzpomínám a trochu se při tom červenám.

                                                                   Erotikon II

 

Je jako růže čajová; voňavá, půvabná svěží,

když okvětní plátky otvírá s vrátky,

kam vstoupil jsem; byl to sen krátký.

Pláči,

když slzy z pomněnek smáčí

na troud vyprahlou mou duši.

Chci po sté jí zašeptat to, co snad tuší,

že mám ji rád den za dnem víc;

snad jí ta douška osuší líc

 

Autor mravenec, 12.09.2023
Přečteno 149x
Tipy 9
Poslední tipující: Sonador, IronDodo, sarka, Anfádis, Kaňka, mkinka, Jiří I.Zahradník, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jestli čte, tak netuší, ale ví...;)

13.09.2023 18:27:57 | Kaňka

... vidíš, to mě nenapadlo. Ale... o to líp. Děkuji, JT

13.09.2023 22:54:00 | mravenec

Krásné šeptání.

13.09.2023 16:41:43 | mkinka

... ano, ale občas jsem měl nutkání celé to vykřičet. Děkuji, milá mkinko, JT

13.09.2023 22:52:40 | mravenec

Chápu

14.09.2023 21:34:17 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí